Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο το Moon Hunters στο Xbox One

*
H δημιουργός εταιρεία του Shrouded Isle, Kitfox Games, ανακοίνωσε πως το co-op RPG Moon Hunters αναμένεται να κυκλοφορήσει και για το Xbox One. Έτσι λοιπόν, μετά τους κατόχους των PC, Mac, Linux και PS4, σειρά έχουν οι παίκτες της οικιακής κονσόλας της Microsoft να απολαύσουν το παιχνίδι στις 19 Ιουλίου. Ο τίτλος υποστηρίζει συνεργατικό παιχνίδι μεταξύ 4 παικτών, με τις επιλογές του κάθε παίκτη να καθορίζουν τη συνέχεια της περιπέτειας. Μπορεί το κάθε playthrough να είναι κάτι λιγότερο από μια ώρα, όμως λόγω του ότι ο κόσμος του παιχνιδιού δεν είναι ποτέ ο ίδιος, αυξάνεται έτσι η αντοχή στο χρόνο.



Επιπλέον, σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις, αυτή του Xbox One θα περιλαμβάνει και το DLC Eternal Echoes το οποίο προσφέρει έναν επιπλέον χαρακτήρα, τον Snowdancer, νέους εχθρούς, νέα υλικά μαγειρικής και πολλά ακόμη έξτρα. Τέλος, το Moon Hunters θα διατίθεται στην τιμή των 14,99 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το launch trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*